NECHTE PROSTOR, AŤ PRACUJE PRO VÁS – PŘÍBĚH KAVÁRENSKÝ

Dnes vám přináším příběh z praxe a to přímo ze zámecké kavárny. Možná si říkáte, že prostory přiléhající k oblíbenému státnímu zámku, musí být tím nejlepším prostředím právě pro kavárnu, cukrárnu nebo malou restauraci.

Krásné zámecké prostředí je opravdu velkým plusem pro podnikání a člověku se odsud jen těžko odchází. To ale netušíte, kolik úsilí navíc musí vynaložit provozovatelka kavárny Libuška, aby udržela její prosperitu a zároveň respektovala ochranu národní památky.

S provozovatelkou jsme společně mluvily již v telefonu o tom, jak je důležité přivést klienty po pomyslné zlaté nitce na široko daleko vyhlášenou dobrou kávu a jak cestu zákazníka, který prvotně přijel na prohlídku zámku, do kavárny ještě více zviditelnit. Spolu s Libuškou jsme pak mluvily o samotném podnikatelském záměru, podobných projektech ve městě i samotném prostoru kavárny. Hledaly jsme možnosti, aby kavárna běžela s ještě větší lehkostí a radostí a prostor tak přinášel radost a spokojenost návštěvníkům a tím i prosperitu kavárně. Na vzdory všem omezením se nám podařilo najít řešení jak daleko přehledněji zviditelnit nabízený sortiment kavárny.

A co ke konzultaci říká provozovatelka kavárny:

,,Z praxe v restauracích velmi dobře vím, jak důležité je správně využívat celý prostor, aby člověk zbytečně neztrácel energii běháním po place a dokola nemusel říkat klientům to, co si snadno sami mohou  „přečíst“ v prostoru. S  místem kavárny sama cíleně pracuji dlouhodobě, vím jak je to pro mne důležité. S některými věcmi jsem si ale při tvorbě nebyla úplně jistá a váhala jsem, jestli je mám udělat. Nyní už vím, že ano i proč a hlavně jak. S omezením malého prostoru bašty jsem si též sama nevěděla úplně rady. Nešlo mi překonat některé nevyhovující principy. Jsem ráda za odstup a určitý pohled z venku. Hedviky nové inspirující a přitom jednoduché nápady mě přinesly nový osvěžující vítr do podnikání. A díky tomu se těším na další novou sezonu a zákazníky, kdy  provoz kavárny pojede už v nových energiích s ještě větší lehkostí a radostí. :-)Vše mi dává opravdu velký smysl a pravdivost, proč pracovat s prostorem kavárny a  proč si objednat konzultaci nebo on line kurz u Hedviky.“

Konzultaci si můžete objednat zde.Více se o kurzu Management prostoru dozvíte v odkazu zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.